Poručivanje proizvoda

Proizvod se moze poručiti telefonom, e-mailom ili lično. Porudžbinu je najbolje dostaviti dan ranije, a najkasnije četiri sata pre vremena isporuke. Ukoliko želite isporuku odmah, tada predlažemo nešto od naših gotovih aranžmana koji takodje zadovoljavaju standarde kvaliteta.

Porudžbina će se smatrati važecom ukoliko su svi dostavljeni podaci verodostojni. Za uspešnu isporuku potrebno je dostaviti : ime i prezime primaoca, tačnu adresu, poruku i po potrebi broj telefona , kao i podatke pošiljaoca sa brojem telefona (ovi podaci su zaštićeni). Porudžbine primamo svih sedam dana u nedelji od 08 do 21 čas.

Načini plaćanja

Nakon izvršene porudžbine, potrebno je izvršiti uplatu. Uplata se vrši na žiro račun broj:

265 – 1610310003810 – 37

 Primatelj CityFlower, Antifašističke borbe 2, Novi Beograd. Ukoliko nismo u mogućnosti da proverimo uplatu on line, pošaljite kopiju uplatnice faxom ili e- mailom.
U nasoj cvećari takodje možete izvršiti gotovinsko plaćanje ili platiti  Visa, Dina, Maestro ili Master karticama.

buying-flowers-for-women1.jpg

Dostava

Dostava se vrši našom službom i cveće je adekvatno upakovano i transportovano, tako da ne postoji opasnost od ostecenja.

Ukoliko primalac nije na datoj adresi u dogovoreno vreme, kontaktira se primalac, pošiljalac i dogovaramo se o daljim koracima.
Cvece ostavljamo ispred vrata samo u slucaju da pošiljalac tako zeli.

Cena dostave na području Beograda je 500 dinara. Za područje Novog Beograda dostava je besplatna.

Ukoliko želite dostavu van grada, molimo Vas da nas kontaktirate.

Reklamacije 

 Reklamacije su opravdane ukoliko proizvod po kvalitetu ne odgovara poručenom, ima oštećenje ili nije isporučen u dogovoreno vreme. Mi se trudimo da do reklamacija nikad ne dodje i kvalitetom i ozbiljnim pristupom radu reklamiramo naše proizvode i usluge.